Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oostzaan

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Oostzaan (gemeente Oostzaan, Noord-Holland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, blikseminslag, brand, storm. Bij bedrijven als Aon Direct, Huis In Eén Verzekeringen of InShared. Denk aan schade aan stofzuiger en/of een kapotte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Oostzaan detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket en/of Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOostzaan
(Regio) nummer075 (+3175)
Aantal inwoners Oostzaan9504
Postcodegebieden1510
WijkenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Ooststellingwerf, inboedelverzekering-Oosterhout, polis-Oost Gelre, verzekeringspakket-Onderbanken, Ommen en verzekeraar-Olst-Wijhe
inboedelverzekering-oostzaan

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oostzaan december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in je appartement. Van spiegels tot aan salontafel: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een ding aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer t/m De Goudse: er valt veel te kiezen. De kosten lopen op van €7,75 tot aan €12. Het bedrag wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, hoogte eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Interpolis afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (1510), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Oostzaan)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn nowGo Inboedelverzekering Comfort of juist Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Daardoor zie je alleen nog verzekeraars die rijmen met jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1510, 1511? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oostzaan

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €10,00 bij FBTO, Nationale Nederlanden of Aon Direct. Via de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Oostzaan.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Oostzaan vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst een glas drinken over de bank van een vriend en ook: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld filmapparatuur en drumstel.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

A. van den Bosch, Oostzaan (december 2023)