Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Spanbroek

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Spanbroek (gemeente Opmeer, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. wateroverlast, storm, diefstal, blikseminslag. Bij partijen als Avéro Achmea, HEMA of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan staafmixer of bijvoorbeeld schade aan keukenapparatuur. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Spanbroek achterhaal je met behulp van onze adviestool. Bijvoorbeeld Reaal pakket of Klaverblad pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOpmeer
(Regio) nummer0226 (+31226)
Aantal inwoners Spanbroek11336
Postcodegebieden1715
WijkenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-hensbroek, inboedelverzekering-obdam, polis-schellinkhout, verzekering-zwaag, verzekeringspakket-oosterblokker en blokker
inboedelverzekering-spanbroek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Spanbroek juni 2022

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in jouw verblijf. Van vriezer tot aan lingerie: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van REAAL Verzekeringen tot en met Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €5,5 en ongeveer €10,25. Het tarief kent zijn oorsprong in zaken als type dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (1715), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Spanbroek)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door onze tool signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Aegon Opstal Basis of juist Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vind je aanbieders die overeenkomen met jouw wensen. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1715? Check nu via internet alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Spanbroek

 • HEMA Inboedelverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • nowGo Woonverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,75 bij Verzekeruzelf.nl, REAAL Verzekeringen of DAK. Aan de hand van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Spanbroek.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Spanbroek biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw en ook: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop en kleding.

‘Een onbezorgd gevoel

Q. Smit, Spanbroek (juni 2022)