Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Elkenrade

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Elkenrade (gemeente Gulpen-Wittem, Limburg)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, storm, blikseminslag, brand. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, HEMA of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan espressomachine of bijvoorbeeld een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Elkenrade bekijk je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en ook InShared pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
(Net) nummer043 (+3143)
Bewoners Elkenrade14508
Postcodes6289
BuurtschappenGulpen
Plaatsen in de omgevingverzekering-eys, inboedelverzekering-wittem, polis-epen, verzekering-reijmerstok, verzekeringspakket-mechelen en beutenaken
inboedelverzekering-elkenrade

Inboedelverzekeringen vergelijken in Elkenrade december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in huis. Van koelkast tot aan koffers: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot aan ING: de keuze is enorm. De prijzen per maand lopen op van €8,75 tot aan €11,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, de dekkingsgraad, regio, eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: SNS december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (6289), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Elkenrade)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Met behulp van de vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Lancyr Woonhuisverzekering of Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Hierdoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6289? Bekijk nu via internet verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Elkenrade

 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €8,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, ING of Bruns ten Brink. Via de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Elkenrade.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Elkenrade dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands ipad van tafel en ook: je stoot in een winkel iets om. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon en een kinderwagen.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

F. van de Velden, Elkenrade (december 2021)