Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oost Gelre

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oost Gelre (gemeente Oost Gelre, Gelderland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, bliksem. Bijvoorbeeld bij ANWB, EAG Assuradeuren of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan servies/kristal of een beschadigde vloer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oost Gelre sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Unigarant pakket en ook Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOost Gelre
Regionummer0544 (+31544)
Bewoners Oost Gelre29537
Postcodegebied7136
WijkenLichtenvoorde
Plaatsen in de regioverzekering-Onderbanken, inboedelverzekering-Ommen, polis-Olst-Wijhe, verzekeringspakket-Oldenzaal, Oldebroek en verzekeraar-Oldambt
inboedelverzekering-oost-gelre

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oost Gelre juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van verlichtingsornamenten tot aan kinderwagen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een item aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €7,25 tot wel €14,5. De premie wordt bepaald door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: OHRA pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (7136), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oost Gelre)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Univé Woonpakket (EUG) of juist Klaverblad Verzekeringspakket Budget. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor beperk je je tot aanbieders die rijmen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7136? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oost Gelre

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €10,50 bij Zelf, Reaal of Centraal Beheer. Aan de hand van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oost Gelre.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Oost Gelre biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman maar tevens: een smartphone laten vallen. Het gemak van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwewnt, Lievelde, Vragender, Groenlo, Marienvelde.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet & een rollator.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

M. van den Velde, Oost Gelre (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente