Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sint Anthonis

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Sint Anthonis (gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld blikseminslag, brand, diefstal, vandalisme. Bij partijen als Turien en Co, ZLM of Independer. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. elektrische tandenborstel of denk aan schade aan een vloerkleed. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Sint Anthonis achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket en ook FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Regionummer0485 (+31485)
Bewoners Sint Anthonis11594
Postcodegebieden5845
BuurtenSint
Plaatsen in de omgevingverzekering-Simpelveld, inboedelverzekering-Schouwen-Duiveland, polis-Schinnen, verzekeringspakket-Schiermonnikoog, Schiedam en verzekeraar-Schagen
inboedelverzekering-sint-anthonis

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sint Anthonis juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in je appartement. Van vitrages t/m servies: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot aan Independer: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €9,5 en €13. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (5845), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Sint Anthonis)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de bovenstaande vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid) of Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw behoeftes. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5845? Check nu via internet verzekeringsmaatschappijen en kies de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Sint Anthonis

 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag bedraagt soms wel €11,00 bij Zelf, London Verzekeringen of Aegon. Middels deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Sint Anthonis.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Sint Anthonis vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een macbook laten vallen en bijvoorbeeld: de hond springt iemand omver. Het pluspunt van een all risk-polis is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een smartphone & een rollator.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

A. van der Heyden, Sint Anthonis (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente