Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Simpelveld

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Simpelveld (gemeente Simpelveld, Limburg)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, diefstal, blikseminslag, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Allsecur, Ditzo of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. strijkijzer/-plank of een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Simpelveld detecteer je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket of Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSimpelveld
(Regio) nummer045 (+3145)
Aantal inwoners Simpelveld10741
Postcodegebied6369
WijkenSimpelveld
Plaatsen in de omgevingverzekering-Schouwen-Duiveland, inboedelverzekering-Schinnen, polis-Schiermonnikoog, verzekeringspakket-Schiedam, Schagen en verzekeraar-s-Hertogenbosch
inboedelverzekering-simpelveld

Inboedelverzekeringen vergelijken in Simpelveld november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle spullen in je appartement. Van kookboeken tot en met kostuums: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Verzekeruzelf.nl t/m FBTO: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €7 tot aan €13,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over BLG wonen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6369), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Simpelveld)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of wellicht Allianz Inboedelverzekering (EUG). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6369? Bekijk zelf via internet alle aanbieders en kies de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Simpelveld

 • Aegon Opstal Allrisk
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €9,75 bij Zelf, nowGo of Allianz. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Simpelveld.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Simpelveld vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren maar tevens: je gooit bier over de bank van de buurman. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Simpelveld, Bocholtz.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera en een kinderwagen.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

T. Post, Simpelveld (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente