Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Landhorst

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Landhorst (gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, brand, blikseminslag, wateroverlast. Bij partijen als ABN AMRO, Zelf of Lancyr. Denk aan schade aan betimmeringen of bijvoorbeeld een gestolen laptop. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Landhorst detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket of Independer pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Regionummer0485 (+31485)
Bewoners Landhorst11594
Postcodes5445
WijkenSint
Plaatsen in de buurtverzekering-haps, inboedelverzekering-oeffelt, polis-linden, verzekering-katwijk, verzekeringspakket-gassel en beers
inboedelverzekering-landhorst

Inboedelverzekeringen vergelijken in Landhorst oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle producten in je appartement. Van vitrages tot aan geyser/boiler: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een item vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr tot en met Ditzo: heel veel verschillende opties. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €4,5 en €15. Het tarief wordt bepaald door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Avéro Achmea dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (5445), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Landhorst)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk) of wellicht HEMA Opstalverzekering. Onze tip: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Hierdoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw behoeftes. Hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5445? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Landhorst

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • ZLM Gezinspakket
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij SNS, Independer of Bruns ten Brink. Via deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Landhorst.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Landhorst vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw of: je morst bier over de bank van de buurman. Het gemak van allrisk is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon & een kinderwagen.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

K. de Jonge, Landhorst (oktober 2021)