Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ledeacker

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Ledeacker (gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, brand, blikseminslag, storm. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, ZLM of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan tuinmeubelen en/of een stukke televisie. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Ledeacker bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en/of Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
(Regio) nummer0485 (+31485)
Bewoners Ledeacker11594
Postcodes5846
WijkenSint
Plaatsen in de regioverzekering-stevensbeek, inboedelverzekering-westerbeek, polis-oploo, verzekering-holthees, verzekeringspakket-sambeek en beugen
inboedelverzekering-ledeacker

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ledeacker oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot aan brommers: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer t/m Klaverblad: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €5,75 tot wel €16. Het tarief wordt bepaald door zaken als het soort dekking, waarde inboedel, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Reaal pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (5846), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Ledeacker)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de bovenstaande vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Unigarant Opstalverzekering of wat te denken van Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan zie je alleen nog aanbieders die passen bij jouw eisen. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5846? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Ledeacker

 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €10,00 bij Zelf, Reaal of Aegon. Middels een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Ledeacker.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Ledeacker vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je morst een glas drinken over een meubel van iemand of: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all risk-polis is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen op pad en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en kleding.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

A. van Leeuwen, Ledeacker (oktober 2021)