Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stevensbeek

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Stevensbeek (gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als water, bliksem, inbraak, vandalisme. Bij partijen als Bovag, EAG Assuradeuren of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. terreinafscheiding of bijvoorbeeld een defecte koelkast. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Stevensbeek bekijk je via onze vergelijk module. Denk aan De Goudse pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Netnummer0485 (+31485)
Bewoners Stevensbeek11594
Postcodegebied5844
BuurtenSint
Plaatsen in de buurtverzekering-westerbeek, inboedelverzekering-oploo, polis-sambeek, verzekering-maashees, verzekeringspakket-beugen en vortum-mullem
inboedelverzekering-stevensbeek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Stevensbeek december 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in de woning. Van frituurpan t/m lingerie: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea tot HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €8,25 tot ruim €13,25. Het bedrag wordt bepaald door factoren als type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5844), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Stevensbeek)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid of misschien Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5844? Vergelijk nu met onze tool alle maatschappijen en kies de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Stevensbeek

 • HEMA Opstalverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • InShared Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €13,25 bij Zelf, REAAL Verzekeringen of Bruns ten Brink. Middels een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Stevensbeek.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Stevensbeek dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en ook: jouw hond bijt een bank kapot. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en drumstel.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

Familie. de Vries, Stevensbeek (december 2021)