Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hilversum

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Hilversum (gemeente Hilversum, Noord-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, brand, vandalisme, water. Onder andere bij ABN AMRO, EAG Assuradeuren of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. wasmachine of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Hilversum sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. SNS pakket en ook NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHilversum
(Net) nummer035 (+3135)
Inwoners Hilversum87830
Postcodes1200
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Hilvarenbeek, inboedelverzekering-Hillegom, polis-Heusden, verzekeringspakket-Heumen, Hengelo en verzekeraar-Hendrik-Ido-Ambacht
inboedelverzekering-hilversum

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hilversum juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in jouw verblijf. Van kleden tot en met iPhone: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot aan NowGo: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €4,25 en €12,25. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Europeesche afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (1200), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Hilversum)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Primair of misschien De Nederlanden van Nu Woonverzekering. Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die passen bij jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1200, 1201, 1202, 1211, 1212, 1213, 1214, 1215, 1216, 1217, 1218, 1221, 1222, 1223, 1403? Check nu aan de hand van onze module alle aanbieders en kies de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Hilversum

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €12,50 bij ZLM, nowGo of ANWB. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hilversum.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Hilversum biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst frisdrank over de bank van de buurman en bijvoorbeeld: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman. Het voordeel van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Noordwest, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Hilversumse Meent, Landelijk gebied.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat + een muziekinstrument.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

T. van de Velde, Hilversum (juli 2024)