Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oploo

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Oploo (gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als inbraak, water, brand, storm. Bij ondernemingen als Aon Direct, Ditzo of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kruimeldief of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Oploo detecteer je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket en Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Regionummer0485 (+31485)
Inwoners Oploo11594
Postcodegebied5840
WijkenSint
Plaatsen in de buurtverzekering-sambeek, inboedelverzekering-beugen, polis-vortum-mullem, verzekering-vierlingsbeek, verzekeringspakket-overloon en holthees
inboedelverzekering-oploo

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oploo november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van afzuigkap tot bank: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot aan Klaverblad: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €8,25 tot aan €13. Het tarief berekenen ze aan de hand van factoren als het soort dekking, waarde inboedel, postcode, eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (5840), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Oploo)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is weer anders. Geholpen door de vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld SNS Inboedel en opstal of wat te denken van Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeraars die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5840, 5841? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Oploo

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Univé Woonpakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €7,00 bij Unigarant, ING of Aon Direct. Aan de hand van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oploo.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Oploo vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: u laat iets waardevols vallen maar tevens: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat & een muziekinstrument.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

E. Kuijpers, Oploo (november 2023)