Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heusden

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Heusden (gemeente Heusden, Noord-Brabant)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als wateroverlast, vandalisme, brand, diefstal. Bij ondernemingen als Turien en Co, Europeesche of SNS. Denk aan schade aan babyfoon of denk aan een gestolen computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Heusden achterhaal je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Reaal pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeusden
Regionummer073 (+3173)
Aantal inwoners Heusden43274
Postcodes5250
BuurtenDrunen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Heumen, inboedelverzekering-Hengelo, polis-Hendrik-Ido-Ambacht, verzekeringspakket-Helmond, Hellevoetsluis en verzekeraar-Hellendoorn
inboedelverzekering-heusden

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Heusden juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van aardewerk tot tuingereedschap: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot aan Klaverblad: er valt veel te kiezen. Premies schommelen tussen €5,75 tot wel €14,25. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, de dekkingsgraad, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aon Direct juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5250), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Heusden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk) of ANWB Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende vergelijk je aanbieders die passen bij jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5250, 5251, 5252? Vergelijk direct via internet alle verzekeraars en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Heusden

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €8,50 bij ZLM, Nationale Nederlanden of Turien en Co. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Heusden.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Heusden biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van allrisk is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en jouw golfspullen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

Q. Brouwer, Heusden (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente