Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Smalle Ee

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Smalle Ee (gemeente Smallingerland, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als storm, brand, vandalisme, wateroverlast. Bij bedrijven als Allianz, Europeesche of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. je telefoon of schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Smalle Ee bekijk je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket en ook Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Net) nummer0512 (+31512)
Inwoners Smalle Ee55439
Postcodegebieden9214
BuurtschappenDrachten
Plaatsen nabijverzekering-de-wilgen, inboedelverzekering-boornbergum, polis-kortehemmen, verzekering-lichtaard, verzekeringspakket-drachten-azeven en drachten
inboedelverzekering-smalle-ee

Inboedelverzekeringen vergelijken in Smalle Ee januari 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van zonwering tot toiletartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een artikel vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot HEMA: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies lopen op van €4,25 en ongeveer €13. De premie komt tot stand door zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ING dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9214), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Smalle Ee)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk) of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Middels de tool zie je alleen nog aanbieders die matchen met jouw eisen. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9214? Check nu via internet alle verzekeraars en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Smalle Ee

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is al snel zo’n €12,75 bij Generali, ING of Aegon. Middels de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Smalle Ee.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Smalle Ee dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst een glas cola over een meubel van een familielid of: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Drachten, Overig Smallingerland.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op pad met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader en sportuitrusting.

‘Nooit meer zorgen over de polis

T. van de Veen, Smalle Ee (januari 2021)