Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hengelo

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Hengelo (gemeente Hengelo, Overijssel)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, wateroverlast. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Univé of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan open haard of wat te denken van een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hengelo achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Aegon pakket en Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHengelo
Regionummer0575 (+31575)
Inwoners Hengelo81075
Postcodegebied7255
WijkenBinnenstad
Plaatsen in de omgevingverzekering-Hendrik-Ido-Ambacht, inboedelverzekering-Helmond, polis-Hellevoetsluis, verzekeringspakket-Hellendoorn, Heiloo en verzekeraar-Heeze-Leende
inboedelverzekering-hengelo

Inboedelverzekeringen vergelijken in Hengelo december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in een woongelegenheid. Van vriezer t/m audiovisuele apparatuur: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot aan Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten fluctueren tussen de €4,25 tot ruim €15,5. Het bedrag kent zijn oorsprong in onder andere het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, het gekozen eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Avéro Achmea dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (7255), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Hengelo)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Geholpen door de polisvergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Allianz Inboedelverzekering (AR) of ANWB Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool zie je alleen nog maatschappijen die rijmen met jouw eisen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7255, 7550, 7551, 7552, 7553, 7554, 7555, 7556, 7557, 7558, 7559? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hengelo

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • ANWB Opstalverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €11,75 bij Unigarant, Polis Direct of Bovag. Dankzij de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hengelo.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Hengelo staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over de bank van de buurman en ook: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Binnenstad, Hengelose Es, Noord, Hasseler Es, Groot Driene, Berflo Es, Wilderinkshoek, Woolde, Slangenbeek, Buitengebied.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen op pad met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur & sieraden.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

X. Hoekstra, Hengelo (december 2023)