Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heumen

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Heumen (gemeente Heumen, Gelderland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, brand. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Zelf of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan apparatuur of wat te denken van schade aan muziekinstrumenten. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Heumen bekijk je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket maar ook OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHeumen
(Net) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners Heumen16360
Postcodegebied6582
BuurtenHeumen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Hengelo, inboedelverzekering-Hendrik-Ido-Ambacht, polis-Helmond, verzekeringspakket-Hellevoetsluis, Hellendoorn en verzekeraar-Heiloo
inboedelverzekering-heumen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Heumen december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van kristal tot Playstation: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een ding aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS t/m FBTO: er valt veel te kiezen. De kosten lopen op van €5,25 en €14. Het tarief wordt berekend op basis van onder andere het type polis, verzekerd bedrag, woonplaats, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6582), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Heumen)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld De Nederlanden van Nu Opstalverzekering of wat te denken van Aegon Inboedel Allrisk. Onze tip: Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeraars die rijmen met jouw wensen. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6582? Bekijk nu via internet verzekeringsbedrijven en selecteer de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Heumen

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief kan oplopen tot wel €12,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Polis Direct of ANWB. Dankzij de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Heumen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Heumen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: een notebook laten vallen en bijvoorbeeld: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman. Het gemak van een all risk-polis is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Heumen, Overasselt.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn eigendommen op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera & gitaar.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

D. van Dijk, Heumen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente