Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heesbeen

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Heesbeen (gemeente Heusden, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als brand, storm, vandalisme, blikseminslag. Bij bedrijven als Turien en Co, HEMA of Interpolis. Je kunt dan denken aan schade aan wandversiering of wat te denken van schade aan muziekinstrumenten. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Heesbeen detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld SNS pakket maar ook Nationale Nederlanden pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeusden
(Net) nummer0416 (+31416)
Inwoners Heesbeen43274
Postcodegebieden5256
BuurtschappenDrunen
Naburige plaatsenverzekering-hedikhuizen, inboedelverzekering-doeveren, polis-haarsteeg, verzekering-kaatsheuvel, verzekeringspakket-nieuwkuijk en vlijmen
inboedelverzekering-heesbeen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heesbeen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van pc t/m cv-ketel: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand fluctueren tussen de €7,75 tot wel €13,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. het type polis, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over HEMA juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (5256), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Heesbeen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Geholpen door onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Bovag Thuispakket (EUG) of wat te denken van ZLM Gezinspakket. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw voorwaarden. Hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5256? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en kies de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Heesbeen

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €13,25 bij Verzekeruzelf.nl, nowGo of Turien en Co. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Heesbeen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Heesbeen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders en: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. Het pluspunt van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader + een kinderwagen.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

N. Schouten, Heesbeen (juni 2024)