Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hendrik-Ido-Ambacht

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Hendrik-Ido-Ambacht (gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als storm, vandalisme, brand, bliksem. Bij ondernemingen als Allsecur, ZLM of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan blender en/of een defecte computer. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hendrik-Ido-Ambacht ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Aegon pakket maar ook Klaverblad pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHendrik-Ido-Ambacht
(Regio) nummer078 (+3178)
Bewoners Hendrik-Ido-Ambacht29408
Postcodegebieden3340
BuurtenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Helmond, inboedelverzekering-Hellevoetsluis, polis-Hellendoorn, verzekeringspakket-Heiloo, Heeze-Leende en verzekeraar-Heerlen
inboedelverzekering-hendrik-ido-ambacht

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van computers tot ook toiletartikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen t/m OHRA: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €8,75 en €11,25. De premie kent zijn oorsprong in o.a. het type polis, waarde inboedel, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: SNS pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3340), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Hendrik-Ido-Ambacht)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Lancyr Woonhuisverzekering of wellicht Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3340, 3341, 3342, 3343, 3344? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Hendrik-Ido-Ambacht

 • SNS Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Lancyr Woonverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief kan oplopen tot wel €7,50 bij SNS, Interpolis of BLG wonen. Geholpen door de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hendrik-Ido-Ambacht.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Hendrik-Ido-Ambacht dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je stoot in een winkel iets om of: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Krommeweg, De Volgerlanden, Sandelingen-Ambacht, De Oevers.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn spullen on the go en buiten in goede handen. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone + een muziekinstrument.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

H. Verbeek, Hendrik-Ido-Ambacht (juni 2024)