Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hellendoorn

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Hellendoorn (gemeente Hellendoorn, Overijssel)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. inbraak, vandalisme, bliksem, storm. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, De Goudse of Klaverblad. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. droogtrommel of denk aan schade aan sieraden. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Hellendoorn achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan Allianz pakket en ook Klaverblad pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHellendoorn
(Net) nummer0548 (+31548)
Aantal inwoners Hellendoorn35651
Postcodes7443
WijkenHellendoorn
Plaatsen in de omgevingverzekering-Heiloo, inboedelverzekering-Heeze-Leende, polis-Heerlen, verzekeringspakket-Heerhugowaard, Heerenveen en verzekeraar-Heerde
inboedelverzekering-hellendoorn

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hellendoorn november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in de woning. Van tv t/m brommers: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €5,5 en €11,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door o.a. het soort dekking, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ASR Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (7443), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Hellendoorn)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is weer anders. Via de bovenstaande vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn ZLM Inboedel of misschien Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Middels de tool vergelijk je maatschappijen die passen bij jouw eisen. Hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7443, 7447? Check nu op deze site alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hellendoorn

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Reaal Opstal (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €13,00 bij FBTO, OHRA of Avéro Achmea. Door middel van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hellendoorn.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Hellendoorn dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een kop koffie over de bank van een familielid maar tevens: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hellendoorn, Nijverdal Noord, Nijverdal West, Nijverdal Oost, Buitengebied, Kruidenwijk, Haarle, Daarle, Daarlerveen.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader en sieraden.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

O. Jonker, Hellendoorn (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente