Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Marken

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Marken (gemeente Waterland, Noord-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als vandalisme, storm, water, inbraak. Bij ondernemingen als ABN AMRO, FBTO of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. ijskast of denk aan gestolen sieraden. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Marken sluit je af met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Unigarant pakket maar ook Interpolis pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
(Regio) nummer0299 (+31299)
Aantal inwoners Marken17304
Postcodegebieden1156
WijkenMonnickendam
Plaatsen in de omgevingverzekering-uitdam, inboedelverzekering-zuiderwoude, polis-broek-in-waterland, verzekering-den-ilp, verzekeringspakket-katwoude en monnickendam
inboedelverzekering-marken

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Marken december 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je alle producten in huis. Van potten t/m wasmachine: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen t/m Ditzo: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies lopen op van €4,5 tot wel €12,25. Het tarief wordt berekend op basis van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: DAK dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1156), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Marken)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van de tool hierboven check je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1156? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Marken

 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €10,25 bij SNS, Independer of Bruns ten Brink. Dankzij de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Marken.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Marken vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind fietst tegen een auto aan en ook: u laat iets waardevols vallen. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn waardevolle items in de tuin en buiten huis verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur of kleding.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

P. Koster, Marken (december 2021)