Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hellevoetsluis

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Hellevoetsluis (gemeente Hellevoetsluis, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, blikseminslag. Bij bedrijven als ABN AMRO, FBTO of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan spelcomputer + spellen of bijvoorbeeld een kapotte computer. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Hellevoetsluis sluit je af aan de hand van onze adviestool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket maar ook Europeesche pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHellevoetsluis
(Regio) nummer0181 (+31181)
Bewoners Hellevoetsluis38634
Postcodegebieden3220
BuurtenHellevoet
Naburige plaatsenverzekering-Hellendoorn, inboedelverzekering-Heiloo, polis-Heeze-Leende, verzekeringspakket-Heerlen, Heerhugowaard en verzekeraar-Heerenveen
inboedelverzekering-hellevoetsluis

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hellevoetsluis december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in jouw verblijf. Van kleden t/m (elektrische) dekens: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot ook HEMA: er valt veel te kiezen. Premies lopen op van €8,75 tot aan €14,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, waarde inboedel, woonplaats, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: REAAL Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (3220), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Hellevoetsluis)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Met behulp van de tool hierboven check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of juist HEMA Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vergelijk je aanbieders die passen bij jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je filteren op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3220, 3221, 3222, 3223, 3224, 3225? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Hellevoetsluis

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • ANWB Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €8,00 bij SNS, InShared of Avéro Achmea. Middels een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hellevoetsluis.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Hellevoetsluis vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je stoot iemands kunstwerk van tafel en ook: je morst wijn over de bank van een familielid. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Hellevoet, Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn, De Struyten, De Kooistee, Den Bonsen Hoek, Ravense Hoek, Centrumgebied, Kickers Bloem, Buitengebied.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer of sieraden.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

H. Vermeulen, Hellevoetsluis (december 2023)