Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwkuijk

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Nieuwkuijk (gemeente Heusden, Noord-Brabant)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. storm, brand, diefstal, vandalisme. Bij bedrijven als DAK, Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan toiletartikelen of schade aan kleding. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwkuijk achterhaal je via onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. SNS pakket of InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeusden
(Regio) nummer073 (+3173)
Aantal inwoners Nieuwkuijk43274
Postcodegebied5253
BuurtschappenDrunen
Plaatsen in de buurtverzekering-vlijmen, inboedelverzekering-rosmalen, polis-de-moer, verzekering-sprang-capelle, verzekeringspakket-kaatsheuvel en waspik
inboedelverzekering-nieuwkuijk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwkuijk juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van verlichtingsornamenten tot aan autoped: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot en met Generali: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €4,25 tot wel €13,75. De premie komt tot stand door onder andere type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar EAG Assuradeuren juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (5253), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Nieuwkuijk)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van onze tool ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of wellicht InShared Inboedelverzekering. Onze tip: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool kan je een keuze maken uit maatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5253? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nieuwkuijk

 • ANWB Woonpakket Plus
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag bedraagt soms wel €7,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Independer of BLG wonen. Geholpen door een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Nieuwkuijk.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nieuwkuijk biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman of: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn waardevolle items in de tuin en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad & een verrekijker.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

T. van Doorn, Nieuwkuijk (juli 2024)