Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Helmond

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Helmond (gemeente Helmond, Noord-Brabant)? Dankzij een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als blikseminslag, brand, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij Allianz, FBTO of Nederlanden van Nu. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan tegelvloer of contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Helmond achterhaal je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket en/of Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHelmond
(Regio) nummer0492 (+31492)
Inwoners Helmond90127
Postcodes5700
BuurtenBinnenstad
Plaatsen in de regioverzekering-Hellevoetsluis, inboedelverzekering-Hellendoorn, polis-Heiloo, verzekeringspakket-Heeze-Leende, Heerlen en verzekeraar-Heerhugowaard
inboedelverzekering-helmond

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Helmond juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in huis. Van televisie tot aan dassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een artikel aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea t/m InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies schommelen tussen €9 en €14,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van factoren als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ANWB juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (5700), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Helmond)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Met behulp van de polisvergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of wat te denken van Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Daardoor vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5700, 5701, 5702, 5703, 5704, 5705, 5706, 5707, 5708, 5709? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Helmond

 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €12,00 bij Europeesche, Lancyr of BLG wonen. Geholpen door de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Helmond.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Helmond staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst bier over een meubel van de buurman of: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Binnenstad, Helmond-Oost, Helmond-Noord, ’t Hout, Brouwhuis, Helmond-West, Warande, Stiphout, Rijpelberg, Dierdonk, Brandevoort, Industriegebied Zuid.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items on the go met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone & een rollator.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

P. van den Heuvel, Helmond (juli 2024)