Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Waadhoeke

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Waadhoeke (gemeente Waadhoeke, Friesland)? Via een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. vandalisme, water, storm, brand. Bijvoorbeeld bij ANWB, Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan scheerapparaat of wat te denken van schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Waadhoeke ontdek je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Netnummer0517 (+31517)
Aantal inwoners Waadhoeke10525
Postcodes8814
WijkenWest
Plaatsen in de regioverzekering-Vught, inboedelverzekering-Voorst, polis-Voorschoten, verzekeringspakket-Voerendaal, Vlissingen en verzekeraar-Vlieland
inboedelverzekering-waadhoeke

Inboedelverzekeringen vergelijken in Waadhoeke november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in huis. Van kapstok tot en met scheerapparaat: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra iets aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé tot aan Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies variëren van €5,25 tot wel €11,5. De premie kent zijn oorsprong in factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Turien en Co dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (8814), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Waadhoeke)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is verschillend. Geholpen door onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn SNS Inboedel en opstal of Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier beperk je je tot verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw eisen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8814? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Waadhoeke

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €7,50 bij ZLM, Polis Direct of Allsecur. Dankzij enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Waadhoeke.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook een brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Waadhoeke staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas drinken over een meubel van iemand en: een erfstuk laten vallen. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader of een rollator.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

B. de Jong, Waadhoeke (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente