Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vlissingen

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Vlissingen (gemeente Vlissingen, Zeeland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als inbraak, storm, bliksem, brand. Bij partijen als ASR Verzekeringen, EAG Assuradeuren of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan keukenblok en/of schade aan je smartphone. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Vlissingen bekijk je met behulp van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket en/of Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
(Net) nummer0118 (+31118)
Inwoners Vlissingen44451
Postcodes4380
WijkenBinnenstad
Plaatsen in de buurtverzekering-Vlieland, inboedelverzekering-Vlaardingen, polis-Vianen, verzekeringspakket-Venray, Venlo en verzekeraar-Velsen
inboedelverzekering-vlissingen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Vlissingen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in je appartement. Van pannen tot tablet: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een item permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van SNS tot ook Ditzo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand schommelen tussen €5,25 en ongeveer €14,5. De premie komt tot stand door factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Europeesche pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (4380), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Vlissingen)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Premium of misschien Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die matchen met jouw zoekopdracht. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4380, 4381, 4382, 4383, 4384, 4385, 4386, 4387? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Vlissingen

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Lancyr Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €10,00 bij Zelf, Interpolis of Centraal Beheer. Door middel van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Vlissingen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook een doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Vlissingen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand of: je morst wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Binnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn eigendommen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan filmapparatuur & een rollator.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

Q. Brouwer, Vlissingen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente