Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Voorst

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Voorst (gemeente Voorst, Gelderland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, vandalisme, bliksem, brand. Bij partijen als Bruns ten Brink, Generali of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan ionisator en/of schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Voorst detecteer je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan ABN AMRO pakket maar ook Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteVoorst
(Net) nummer055 (+3155)
Bewoners Voorst23984
Postcodegebied7395
WijkenVoorst
Plaatsen in de buurtverzekering-Voorschoten, inboedelverzekering-Voerendaal, polis-Vlissingen, verzekeringspakket-Vlieland, Vlaardingen en verzekeraar-Vianen
inboedelverzekering-voorst

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Voorst november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in huis. Van serviesgoed t/m warmtepomp: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot Generali: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies variëren van €5,75 tot wel €12. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Verzekeruzelf.nl pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7395), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Voorst)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is weer anders. Aan de hand van de tool hierboven check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn ASR Woonhuisverzekering (Allrisk) of De Nederlanden van Nu Woonverzekering. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot aanbieders die passen bij jouw behoeftes. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7395? Vergelijk nu online verzekeringsbedrijven en kies de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Voorst

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €7,75 bij Univé, Lancyr of Allsecur. Middels de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Voorst.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Voorst dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je morst wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Voorst, Twello-Nijbroek, Klarenbeek-Teuge, Wilp.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera en sieraden.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

A. Postma, Voorst (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente