Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Westhoek

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Westhoek (gemeente Waadhoeke, Friesland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als brand, blikseminslag, storm, wateroverlast. Bij ondernemingen als ABN AMRO, De Goudse of ING. Denk aan schade aan spiegels of bijvoorbeeld een defecte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Westhoek detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket en Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
(Net) nummer0518 (+31518)
Aantal inwoners Westhoek10525
Postcodegebied9075
WijkenWest
Plaatsen in de regioverzekering-hallum, inboedelverzekering-marrum, polis-nij-altoenae, verzekering-oentsjerk, verzekeringspakket-alde-leie en readtsjerk
inboedelverzekering-westhoek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Westhoek november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in de woning. Van kapstok tot tablet: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot aan Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €5,75 tot aan €11. De premie komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Zelf november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (9075), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Westhoek)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn ANWB Opstalverzekering of wellicht Reaal GGP (adviseur). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. Hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9075? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Westhoek

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • SNS Inboedel en opstal
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • ZLM Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €10,50 bij Ditzo, REAAL Verzekeringen of BLG wonen. Dankzij een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Westhoek.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Westhoek vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de ipad laten vallen maar tevens: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen op pad en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet en een rollator.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

Y. van Loon, Westhoek (november 2023)