Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vught

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Vught (gemeente Vught, Noord-Brabant)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, storm, brand, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Univé of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kampeerartikelen of denk aan een stukke televisie. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Vught achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket en Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVught
(Net) nummer073 (+3173)
Inwoners Vught25973
Postcodegebied5260
BuurtschappenVught
Plaatsen nabijverzekering-Voorst, inboedelverzekering-Voorschoten, polis-Voerendaal, verzekeringspakket-Vlissingen, Vlieland en verzekeraar-Vlaardingen
inboedelverzekering-vught

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Vught november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in je appartement. Van kapstok tot tablet: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van SNS tot en met De Goudse: er is nogal wat keuze. De kosten schommelen tussen €4,75 tot ruim €15,75. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nederlanden van Nu november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (5260), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Vught)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is verschillend. Dankzij de vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of Turien & Co Woonpakketverzekering Premium. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vind je verzekeraars die rijmen met jouw eisen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5260, 5261, 5262, 5263, 5264, 5266, 5268? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Vught

 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Unigarant Opstalverzekering
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €11,75 bij Delta Lloyd, Reaal of Bovag. Via de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Vught.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Vught dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw of: een telefoon laten vallen. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Vught, Vught-Zuid, Cromvoirt.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn kostbaarheden onderweg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera of een verrekijker.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

U. Jonker, Vught (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente