Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vlieland

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Vlieland (gemeente Vlieland, Friesland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, bliksem, inbraak, water. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan servies/kristal of denk aan schade aan een vloerkleed. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Vlieland detecteer je dankzij onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteVlieland
Netnummer0562 (+31562)
Aantal inwoners Vlieland1083
Postcodegebieden8899
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Vlaardingen, inboedelverzekering-Vianen, polis-Venray, verzekeringspakket-Venlo, Velsen en verzekeraar-Veldhoven
inboedelverzekering-vlieland

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Vlieland juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van computers tot tassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra iets vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot ook Delta Lloyd: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies lopen op van €6,25 en €10,5. De maandelijkse premie komt tot stand door zaken als het type polis, de dekkingsgraad, postcode, eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: SNS dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (8899), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Vlieland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Via onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. nowGo Woonverzekering Bewust of wat te denken van Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Onze tip: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8899? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Vlieland

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • InShared Inboedelverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €11,50 bij FBTO, Independer of Allsecur. Middels een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Vlieland.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Vlieland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman en ook: een smartphone laten vallen. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen on the go en buiten huis verzekerd. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een kinderwagen.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

J. Veenstra, Vlieland (juli 2024)