Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Voorschoten

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Voorschoten (gemeente Voorschoten, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, inbraak, bliksem, water. Bij partijen als Bovag, HEMA of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan je tablet en/of een kapotte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Voorschoten sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Aegon pakket of Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteVoorschoten
(Net) nummer071 (+3171)
Bewoners Voorschoten25211
Postcodegebied2250
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Voerendaal, inboedelverzekering-Vlissingen, polis-Vlieland, verzekeringspakket-Vlaardingen, Vianen en verzekeraar-Venray
inboedelverzekering-voorschoten

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Voorschoten november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in je appartement. Van dranken tot en met tuingereedschap: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een artikel aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot aan Klaverblad: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €5 tot ruim €14,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Interpolis polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (2250), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Voorschoten)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat verschillend. Dankzij de bovenstaande vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Aegon Inboedel Basis of wat te denken van Reaal Opstalverzekering Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw voorwaarden. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2250, 2251, 2252, 2253, 2254? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Voorschoten

 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs bedraagt soms wel €10,00 bij ZLM, Polis Direct of ABN AMRO. Dankzij de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Voorschoten.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Voorschoten vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je zoontje schiet door de ruit bij de buren en ook: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn spullen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en jouw golfspullen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

G. Kuiper, Voorschoten (november 2023)