Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Turien en Co afsluiten

Benieuwd naar zo’n inboedelverzekering van Turien en Co? Deze verzekeringsmaatschappij beschikt over verschillende goede woonverzekeringspakketten. Waaronder de inboedel-module. Hiermee verzeker je “de persoonlijke eigendommen”. Voorbeelden zijn brandschade of inbraakdekking

 • Duidelijke transparante online prijzen.
 • Geen financiële verrassingen.
 • Overstappen is zo geregeld.
 • Een verzekering die past bij jouw situatie.
 • Extra korting dankzij een woonverzekering.

Bereken kosten van de Turien en Co inboedelverzekering

Denk jij na over de verzekeringspolis van Turien en Co? Op basis hiervan ben jij uiteraard benieuwd naar de premie per maand. Want: wat kost zo’n inboedel-dekking van Turien en Co? De kostprijs wordt berekend op basis van jullie behoeften. Daarvoor gebruiken ze onder andere type huishouden, leeftijd, het eigen risico en het verzekerde bedrag. Middels de vergelijker hierboven bereken je moeiteloos de maandelijkse kosten van de Turien en Co inboedelpolis (bijvoorbeeld in Sittard-Geleen, Heerhugowaard, Rijssen-Holten en Bernheze).

 1. Vul de velden van de vergelijker in.
 2. Je ziet dan alle polissen die matchen met jouw wensen.
 3. Zoek naar de inboedel-module van Turien en Co (indien selecteerbaar).
 4. Je zoekt binnen een paar seconden de kosten per maand.
 5. Tik op de knop ‘bekijken’. Je wordt doorgestuurd naar de aanbieding. Het afsluiten van de polis wijst zich hier vanzelf.

Een inboedelschade melden via internet

Tegenwoordig is het melden van schade erg gemakkelijk. Dit kan bijv. via een adviseur in Gilze en Rijen, Goirle, Midden-Delfland en Woudenberg, maar gemakkelijker gaat het bij de maatschappij. In de regel kan dat telefonisch (072-518-1181) en online via www.turien.nl. Online schade melden gaat vandaag de dag ontzettend gemakkelijk. Het is zo gepiept, en je hebt je geld snel terug. Zie ook het stappenplan:

 1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van (www.turien.nl).
 2. Zoek naar de afdeling ‘online schade’.
 3. Leg duidelijk uit hoe de schade is ontstaan.
 4. Verrijk de declaratie met foto’s en video’s.
 5. De verzekeraar bekijkt elke claim handmatig.
 6. Binnen een week of 3 krijg je een reactie.

Contact opnemen met Turien en Co

Wil jij verder nog iets weten over de verzekering voor inboedel van Turien en Co? Vragen stellen gaat middels telefoon en via de website of app. Uiteraard kan je ook terecht bij je eigen verzekeringsspecialist voor uitgebreide hulp. Let op: Wij geven nooit advies over polissen van Turien en Co. Misschien check je deze polissen bij gebruik van onze vergelijk tool. Hierna check je contactuele informatie voor deze verzekeringsmaatschappij.

 • Website: www.turien.nl
 • Email adres: info@turien.nl
 • Telefoonnummer: 072-518-1181
 • Kantoor: Alkmaar
 • Alternatieve verzekeringsbedrijven: Interpolis en Europeesche.