Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leidschendam-Voorburg

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Leidschendam-Voorburg (gemeente Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als water, brand, inbraak, bliksem. Onder andere bij Aegon, Huis In Eén Verzekeringen of Klaverblad. Denk aan schade aan geluidsapparatuur of schade aan kleding. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Leidschendam-Voorburg ontdek je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Allianz pakket en Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeidschendam-Voorburg
Regionummer070 (+3170)
Bewoners Leidschendam-Voorburg74223
Postcodes2270
WijkenPark
Plaatsen in de buurtverzekering-Leiderdorp, inboedelverzekering-Leiden, polis-Leeuwarden, verzekeringspakket-Leerdam, Leek en verzekeraar-Lansingerland
inboedelverzekering-leidschendam-voorburg

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Leidschendam-Voorburg juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van mixer tot ook overhemden: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een artikel permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot aan OHRA: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand fluctueren tussen de €5,75 tot wel €15,5. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ANWB polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (2270), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Leidschendam-Voorburg)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Dankzij de tool hierboven detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of misschien Reaal Opstal (adviseur). Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor zie je alleen nog verzekeraars die passen bij je eigen uniek vraag. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2270, 2271, 2272, 2273, 2274, 2275? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Leidschendam-Voorburg

 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • HEMA Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij EAG Assuradeuren, Interpolis of DAK. Via deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Leidschendam-Voorburg.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Leidschendam-Voorburg vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een telefoon laten vallen en bijvoorbeeld: je gooit bier over de bank van de buurman. De meerwaarde van allrisk is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Park Veursehout, Prinsenhof, ’t Lien en omgeving, Stompwijk, Leidschendam-Centrum, De Heuvel en omgeving, Damsigt en omgeving, Essesteijn, Voorburg Midden, Bovenveen, Voorburg Noord, Voorburg West.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn bezittingen on the go en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en drumstel.

‘Nooit meer zorgen over de polis

Z. Kramer, Leidschendam-Voorburg (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente