Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering St.-Jacobiparochie

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in St.-Jacobiparochie (gemeente Waadhoeke, Friesland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, vandalisme, water, inbraak. Bij partijen als Bovag, FBTO of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. schilderijen of een kapotte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van St.-Jacobiparochie detecteer je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket maar ook ING pakket. Vul alle velden in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Netnummer0518 (+31518)
Bewoners St.-Jacobiparochie10525
Postcodegebieden9076
BuurtenWest
Naburige plaatsenverzekering-st-annaparochie, inboedelverzekering-westhoek, polis-hallum, verzekering-aldtsjerk, verzekeringspakket-marrum en nij-altoenae
inboedelverzekering-st-jacobiparochie

Online inboedelverzekeringen vergelijken in St.-Jacobiparochie december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in huis. Van cd’s tot en met warmtepomp: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €5 tot aan €12,75. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ABN AMRO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9076), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in St.-Jacobiparochie)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van onze tool signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid of misschien InShared Inboedelverzekering. Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9076, 9079? Bekijk nu online verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in St.-Jacobiparochie

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Aegon Inboedel Basis
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • SNS Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,00 bij Zelf, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Met behulp van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in St.-Jacobiparochie.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor St.-Jacobiparochie vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst bier over de bank van de buurman of: je gooit een glas cola over de bank van iemand. De waarde van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of gitaar.

‘Een totale woonverzekering voor alles

F. van den Pol, St.-Jacobiparochie (december 2023)