Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Winsum

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Winsum (gemeente Waadhoeke, Friesland)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal, brand, vandalisme, wateroverlast. Onder andere bij Allsecur, Univé of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. horloges of een defecte TV. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Winsum detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Aegon pakket en Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Regionummer0517 (+31517)
Bewoners Winsum10525
Postcodegebieden8830
BuurtschappenWest
Plaatsen nabijverzekering-lollum, inboedelverzekering-arum, polis-kimswerd, verzekering-ried, verzekeringspakket-skingen en zweins
inboedelverzekering-winsum

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Winsum juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in huis. Van kamerplanten tot gereedschap: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot aan InShared: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €4,5 en ongeveer €16,25. Het tarief kent zijn oorsprong in factoren als het soort dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over BLG wonen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (8830), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Winsum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat verschillend. Geholpen door de vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Denk aan Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of wellicht ZLM Inboedel. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw eisen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8830, 8831, 9950? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Winsum

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • FBTO Woonpakket
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €8,25 bij FBTO, Reaal of Allianz. Aan de hand van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Winsum.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Winsum dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: je gooit een glas cola over de bank van iemand. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn bezittingen op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een tablet en een verrekijker.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

S. van Wijk, Winsum (juni 2024)