Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Voerendaal

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Voerendaal (gemeente Voerendaal, Limburg)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, wateroverlast, storm, brand. Bij ondernemingen als Aon Direct, EAG Assuradeuren of Reaal. Denk aan schade aan stoomkoker of denk aan een kapotte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Voerendaal achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Aegon pakket maar ook Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVoerendaal
Netnummer043 (+3143)
Inwoners Voerendaal12482
Postcodes6312
BuurtenVoerendaal
Plaatsen in de omgevingverzekering-Vlissingen, inboedelverzekering-Vlieland, polis-Vlaardingen, verzekeringspakket-Vianen, Venray en verzekeraar-Venlo
inboedelverzekering-voerendaal

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Voerendaal november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in een woongelegenheid. Van kruiden tot aan pantalons: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat iets aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal tot en met ING: heel veel verschillende opties. Tarieven lopen op van €4 en €16,25. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, waarde inboedel, woonplaats, het gekozen eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Ditzo inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6312), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Voerendaal)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk) of juist De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw eisen. Hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6312, 6367? Vergelijk direct online alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Voerendaal

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • ZLM Gezinspakket
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €7,50 bij Zelf, Independer of ANWB. Geholpen door deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Voerendaal.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Voerendaal staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een vaas laten vallen en: je gooit bier over het tapijt van een vriend. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Voerendaal, Kunrade, Ubachsberg, Klimmen, Ransdaal, Verspreide huizen Voerendaal.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone en sieraden.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

Fam. Janssen, Voerendaal (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente