Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Assen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Assen (gemeente Assen, Drenthe)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld inbraak, storm, brand, vandalisme. Bij partijen als BLG wonen, EAG Assuradeuren of SNS. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. haardroger of kapotte meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Assen bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket maar ook InShared pakket. Vul alle velden in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
(Regio) nummer0592 (+31592)
Aantal inwoners Assen67061
Postcodes9400
BuurtschappenAssen
Plaatsen nabijverzekering-Arnhem, inboedelverzekering-Appingedam, polis-Apeldoorn, verzekeringspakket-Amsterdam, Amstelveen en verzekeraar-Amersfoort
inboedelverzekering-assen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Assen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van kruiden tot aan linnen- en beddengoed: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon t/m InShared: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies schommelen tussen €9,5 en €12,25. De premie kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, postcode, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aegon dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (9400), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Assen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat verschillend. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan nowGo Inboedelverzekering Comfort of SNS Woonhuisverzekering. Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9400, 9401, 9402, 9403, 9404, 9405, 9406, 9407, 9408, 9489? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Assen

 • SNS Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €7,25 bij Delta Lloyd, Nederlanden van Nu of ASR Verzekeringen. Met behulp van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Assen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Assen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je gooit frisdrank over de bank van iemand en ook: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn spullen op weg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur & viool.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

J. van de Veen, Assen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente