Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Amersfoort

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Amersfoort (gemeente Amersfoort, Utrecht)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, storm, vandalisme, wateroverlast. Bij bedrijven als Avéro Achmea, EAG Assuradeuren of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan koelkast of beschadigingen aan het interieur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Amersfoort achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteAmersfoort
Netnummer033 (+3133)
Bewoners Amersfoort153602
Postcodegebieden3800
WijkenStadskern
Plaatsen in de omgevingverzekering-Ameland, inboedelverzekering-Alphen-Chaam, polis-Alphen aan den Rijn, verzekeringspakket-Almere, Almelo en verzekeraar-Alkmaar
inboedelverzekering-amersfoort

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Amersfoort november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kookboeken tot ook truien: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot NowGo: de keuze is enorm. De kosten fluctueren tussen de €6,5 tot wel €11. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Independer dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (3800), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Amersfoort)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid) of Lancyr Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vind je maatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3800, 3802, 3811, 3812, 3813, 3814, 3815, 3816, 3817, 3818, 3819, 3821, 3822, 3823, 3824, 3825, 3826? Check nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Amersfoort

 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €9,75 bij Univé, London Verzekeringen of Bruns ten Brink. Middels de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Amersfoort.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Amersfoort vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend en bijvoorbeeld: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Stadskern, Zonnehof, Soesterkwartier, Isselt, Bosgebied, De Koppel, De Kruiskamp, Schothorst Zuid, Schothorst Noord, Liendert, Rustenburg, Stoutenburg-Noord, Schuilenburg, Randenbroek, Vermeerkwartier, Leusderkwartier, De Berg Zuid, De Berg Noord, Hoogland, Zielhorst, Kattenbroek, Calveen, Park Schothorst, Nieuwland, Valleipoort, Hooglanderveen, Buitengebied West, Vathorst-De Velden, Vathorst-centrum, Vathorst-De Bron, Vathorst-De Laak.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn eigendommen onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon of viool.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

H. de Haan, Amersfoort (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente