Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rhee

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Rhee (gemeente Assen, Drenthe)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, bliksem, brand, inbraak. Bij bedrijven als ABN AMRO, De Goudse of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan spiegel of schade aan een vloerkleed. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Rhee bekijk je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. SNS pakket en OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
Regionummer0592 (+31592)
Aantal inwoners Rhee67061
Postcodegebied9486
BuurtenAssen
Naburige plaatsenverzekering-taarlo, inboedelverzekering-zeegse, polis-vries, verzekering-zuidlaren, verzekeringspakket-noordlaren en zuidlaarderveen
inboedelverzekering-rhee

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Rhee september 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in de woning. Van fornuis tot schoonmaakartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een artikel vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot aan InShared: er valt veel te kiezen. Tarieven variëren van €5 en ongeveer €16,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ING inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (9486), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Rhee)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is weer anders. Via de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Unigarant Inboedelverzekering of wat te denken van EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met jouw eisen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9486? Check nu online alle aanbieders en vindt de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Rhee

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €7,00 bij Verzekeruzelf.nl, Nederlanden van Nu of Avéro Achmea. Met behulp van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Rhee.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Rhee vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid en ook: je stoot iemands macbook van tafel. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & een gehoorapparaat.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

Z. van der Veen, Rhee (september 2020)