Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zeijerveen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Zeijerveen (gemeente Assen, Drenthe)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. diefstal, blikseminslag, storm, brand. Bij ondernemingen als BLG wonen, ZLM of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan wandversiering en/of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Zeijerveen bekijk je via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket en ook FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
Netnummer0592 (+31592)
Bewoners Zeijerveen67061
Postcodes9489
WijkenAssen
Naburige plaatsenverzekering-zeijerveld, inboedelverzekering-ter-aard, polis-rhee, verzekering-zuidlaarderveen, verzekeringspakket-taarlo en zeegse
inboedelverzekering-zeijerveen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zeijerveen september 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van vitrages tot ook tassen: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot aan ING: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €6,75 tot aan €10,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Klaverblad inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (9489), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Zeijerveen)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk) of wat te denken van Unigarant Opstalverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Middels de tool zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij jouw behoeftes. Vervolgens selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9489? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en vindt de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Zeijerveen

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag bedraagt soms wel €12,00 bij SNS, InShared of ASR Verzekeringen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Zeijerveen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Zeijerveen biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw of: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen onderweg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader & viool.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

Familie. van Vliet, Zeijerveen (september 2020)