Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zeijerveld

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Zeijerveld (gemeente Assen, Drenthe)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld diefstal, blikseminslag, brand, storm. Bij partijen als Centraal Beheer, Ditzo of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan radio of bijvoorbeeld schade aan computers. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Zeijerveld detecteer je aan de hand van onze adviestool. Denk aan Reaal pakket en OHRA pakket. Voer jouw gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
Netnummer0592 (+31592)
Aantal inwoners Zeijerveld67061
Postcodegebied9488
BuurtschappenAssen
Naburige plaatsenverzekering-ter-aard, inboedelverzekering-rhee, polis-taarlo, verzekering-de-groeve, verzekeringspakket-zeegse en vries
inboedelverzekering-zeijerveld

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zeijerveld juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in de woning. Van kamerplanten t/m centrifuge: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van ABN AMRO tot en met Generali: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies schommelen tussen €5 tot aan €12. Het bedrag komt tot stand door zaken als het type polis, de dekkingsgraad, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Interpolis inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9488), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Zeijerveld)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is verschillend. Met behulp van de vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Unigarant Woonpakket Plus of Klaverblad Opstalverzekering Royaal. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vind je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9488, 9491? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Zeijerveld

 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • SNS Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €11,50 bij Unigarant, OHRA of ASR Verzekeringen. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Zeijerveld.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Zeijerveld vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend of: je morst een kop koffie over de bank van een familielid. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn bezittingen in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer en sportuitrusting.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

A. Schipper, Zeijerveld (juni 2024)