Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Apeldoorn

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Apeldoorn (gemeente Apeldoorn, Gelderland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als bliksem, inbraak, storm, vandalisme. Bij partijen als Aon Direct, Zelf of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan ionisator of denk aan contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Apeldoorn ontdek je aan de hand van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket en ook InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteApeldoorn
Netnummer055 (+3155)
Bewoners Apeldoorn159025
Postcodegebieden7300
BuurtschappenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Amsterdam, inboedelverzekering-Amstelveen, polis-Amersfoort, verzekeringspakket-Ameland, Alphen-Chaam en verzekeraar-Alphen aan den Rijn
inboedelverzekering-apeldoorn

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Apeldoorn juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van fornuis t/m kampeeruitrusting: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allsecur tot ook Delta Lloyd: de keuze is enorm. Tarieven lopen op van €6,25 en ongeveer €14,5. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Verzekeruzelf.nl dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (7300), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Apeldoorn)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Aan de hand van de tool hierboven check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Turien & Co Inboedelverzekering Prima of ANWB Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7300, 7301, 7302, 7303, 7311, 7312, 7313, 7314, 7315, 7316, 7317, 7320, 7321, 7322, 7323, 7324, 7325, 7326, 7327, 7328, 7329, 7331, 7332, 7333, 7334, 7335, 7336? Bekijk zelf online alle maatschappijen en check de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Apeldoorn

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €11,25 bij Unigarant, InShared of Allianz. Met behulp van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Apeldoorn.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Apeldoorn staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je stoot iemands laptop van tafel en bijvoorbeeld: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Est, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Noord, Uddel en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Hoenderloo en omgeving, Loenen en omgeving, Beekbergen en omgeving, Lieren en omgeving, Klarenbeek en omgeving, Enum Wiesel Beemte.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of een muziekinstrument.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

W. Dijkstra, Apeldoorn (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente