Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Putten

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Putten (gemeente Putten, Gelderland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als storm, wateroverlast, blikseminslag, brand. Bij bedrijven als BLG wonen, Unigarant of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. apparatuur en/of gebroken servies. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Putten achterhaal je via onze adviestool. Bijvoorbeeld SNS pakket en HEMA pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeentePutten
(Net) nummer0341 (+31341)
Aantal inwoners Putten24516
Postcodegebieden3853
BuurtschappenPutten
Plaatsen in de regioverzekering-Purmerend, inboedelverzekering-Pijnacker-Nootdorp, polis-Pekela, verzekeringspakket-Peel en Maas, Papendrecht en verzekeraar-Overbetuwe
inboedelverzekering-putten

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Putten november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van fornuis tot bank: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot ook FBTO: er is nogal wat keuze. Tarieven schommelen tussen €8,5 en €10,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: REAAL Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (3853), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Putten)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Via de vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. ANWB Woonpakket Plus of juist Klaverblad Inboedelverzekering Royaal. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3853, 3880, 3881, 3882? Vergelijk nu op deze site alle maatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Putten

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €10,75 bij Delta Lloyd, London Verzekeringen of ANWB. Met behulp van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Putten.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook een huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Putten staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman en: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Putten, Bosgebied en Krachtighuizen.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en viool.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

I. Kok, Putten (november 2023)