Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Appingedam

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Appingedam (gemeente Appingedam, Groningen)? Via deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, Univé of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan diversen of bijvoorbeeld kapotte meubels. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Appingedam detecteer je via onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Avéro Achmea pakket of Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteAppingedam
Regionummer0596 (+31596)
Inwoners Appingedam12001
Postcodegebied9900
WijkenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Apeldoorn, inboedelverzekering-Amsterdam, polis-Amstelveen, verzekeringspakket-Amersfoort, Ameland en verzekeraar-Alphen-Chaam
inboedelverzekering-appingedam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Appingedam november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van gordijnrails tot aan centrifuge: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Centraal Beheer tot ook Europeesche: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €4,25 tot ruim €16,25. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ASR Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9900), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Appingedam)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn De Goudse Inboedelverzekering of wellicht Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw behoeftes. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9900, 9901, 9902, 9903? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Appingedam

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €9,25 bij Delta Lloyd, REAAL Verzekeringen of Avéro Achmea. Middels deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Appingedam.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Appingedam vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst wijn over de bank van een familielid en: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon & drumstel.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

F. van den Brink, Appingedam (november 2023)