Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Amstelveen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Amstelveen (gemeente Amstelveen, Noord-Holland)? Via deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. blikseminslag, brand, wateroverlast, storm. Bij ondernemingen als Allianz, Delta Lloyd of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan horloges of wat te denken van een kapotte computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Amstelveen bekijk je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Unigarant pakket maar ook Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAmstelveen
(Net) nummer020 (+3120)
Aantal inwoners Amstelveen88602
Postcodegebieden1180
BuurtenAmstelveen
Plaatsen in de regioverzekering-Amersfoort, inboedelverzekering-Ameland, polis-Alphen-Chaam, verzekeringspakket-Alphen aan den Rijn, Almere en verzekeraar-Almelo
inboedelverzekering-amstelveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Amstelveen december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van gordijnen t/m speelgoed: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allsecur tot aan Klaverblad: de keuze is enorm. De prijzen per maand schommelen tussen €7,75 en ongeveer €14,75. Het tarief wordt bepaald door zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Univé december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1180), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Amstelveen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Via de tool hierboven signaleer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en jouw financiële plaatje. Denk aan Bovag Inboedelverzekering (Allrisk) of Unigarant Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw wensen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1422, 1432? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Amstelveen

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,00 bij De Goudse, Lancyr of Aegon. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Amstelveen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Amstelveen vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit rode wijn over de bank van een familielid. Het gemak van allrisk is een ruime dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Amstelveen.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een filmcamera of gitaar.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

S. van der Ven, Amstelveen (december 2023)