Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Alphen-Chaam

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Alphen-Chaam (gemeente Alphen-Chaam, Noord-Brabant)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, bliksem, water. Bijvoorbeeld bij Allianz, HEMA of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan droger of een kapotte TV. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Alphen-Chaam achterhaal je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en/of OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAlphen-Chaam
(Net) nummer0161 (+31161)
Bewoners Alphen-Chaam9924
Postcodegebied4860
WijkenAlphen
Naburige plaatsenverzekering-Alphen aan den Rijn, inboedelverzekering-Almere, polis-Almelo, verzekeringspakket-Alkmaar, Albrandswaard en verzekeraar-Alblasserdam
inboedelverzekering-alphen-chaam

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Alphen-Chaam november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van potten tot aan petten: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot ook Delta Lloyd: heel veel verschillende opties. Tarieven fluctueren tussen de €6,75 en €12,75. De premie wordt bepaald door onder andere het type polis, het totale verzekerde bedrag, regio, het gekozen eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar FBTO inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (4860), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Alphen-Chaam)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is verschillend. Geholpen door de tool hierboven detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Turien & Co Woonpakketverzekering Prima of Bovag Thuispakket (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4860, 4861? Vergelijk direct via internet alle maatschappijen en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Alphen-Chaam

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is al snel zo’n €11,00 bij HEMA, OHRA of Turien en Co. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Alphen-Chaam.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Alphen-Chaam dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je stoot iemands kunstwerk van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Alphen, Chaam, Galder, Verspreide huizen, Verspreide huizen.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad + een gehoorapparaat.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

I. Meyer, Alphen-Chaam (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente