Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Arnhem

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Arnhem (gemeente Arnhem, Gelderland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als wateroverlast, diefstal, blikseminslag, vandalisme. Bij ondernemingen als Allsecur, ZLM of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. strijkijzer of denk aan een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Arnhem achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket en/of ING pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteArnhem
Netnummer026 (+3126)
Inwoners Arnhem153818
Postcodegebied6800
BuurtenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Appingedam, inboedelverzekering-Apeldoorn, polis-Amsterdam, verzekeringspakket-Amstelveen, Amersfoort en verzekeraar-Ameland
inboedelverzekering-arnhem

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Arnhem juli 2024

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in jouw verblijf. Van dranken tot ook dassen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer t/m Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. Tarieven lopen op van €8 tot ruim €13. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in factoren als type dekking, waarde inboedel, regio, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Zelf dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (6800), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Arnhem)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is namelijk uniek. Geholpen door de tool hierboven vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Univé Woonpakket (EUG) of wellicht Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet. Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw wensen. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6800, 6801, 6802, 6803, 6811, 6812, 6813, 6814, 6815, 6816, 6821, 6822, 6823, 6824, 6825, 6826, 6827, 6828, 6831, 6832, 6833, 6834, 6835, 6836, 6841, 6842, 6843, 6844, 6845, 6846? Bekijk nu met onze tool alle aanbieders en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Arnhem

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Generali Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €8,50 bij Delta Lloyd, nowGo of Allianz. Aan de hand van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Arnhem.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met een doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Arnhem vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst wijn over de bank van de buurvrouw en bijvoorbeeld: een telefoon laten vallen. Het pluspunt van een all-risk pakket is een complete dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Spijkerkwartier, Arnhemse broek, Presikhaaf West, Presikhaaf Oost, St. Marten/Sonsbeek, Klarendal, Velperweg e.o., Alteveer/Cranevelt, Geitenkamp, Monnikenhuizen, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Schaarsbergen, Heijenoord/Lombok, Klingelbeek e.o., Malburgen West, Malburgen Oost (noord), Malburgen Oost (zuid), Vredenburg/Kronenburg, Elden, Elderveld, De Laar, Rijkerswoerd, Schuytgraaf.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn bezittingen onderweg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop en jouw golfspullen.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

I. Meyer, Arnhem (juli 2024)