Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijverdal

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Nijverdal (gemeente Hellendoorn, Overijssel)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als blikseminslag, vandalisme, storm, diefstal. Bijvoorbeeld bij Aegon, Generali of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan DVD-speler of een defecte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Nijverdal detecteer je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de beste polissen.


ProvincieOverijssel
GemeenteHellendoorn
Regionummer0548 (+31548)
Aantal inwoners Nijverdal35651
Postcodegebieden7440
WijkenHellendoorn
Plaatsen nabijverzekering-steenenkamer, inboedelverzekering-bathmen, polis-okkenbroek, verzekering-empe, verzekeringspakket-lettele en schalkhaar
inboedelverzekering-nijverdal

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nijverdal april 2020

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in huis. Van platenspeler tot aan centrifuge: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een product vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Verzekeruzelf.nl tot aan Klaverblad: heel veel verschillende opties. Tarieven schommelen tussen €9,25 tot ruim €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere type dekking, waarde inboedel, regio, hoogte eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Allsecur april 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (7440), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Nijverdal)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Dankzij de polisvergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Middels de tool zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Daarna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7440, 7441, 7442, 7443? Bekijk zelf online alle maatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Nijverdal

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag bedraagt soms wel €10,75 bij Generali, Klaverblad of ASR Verzekeringen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Nijverdal.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Nijverdal vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst wijn over de bank van de buurvrouw en ook: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hellendoorn, Nijverdal Noord, Nijverdal West, Nijverdal Oost, Buitengebied, Kruidenwijk, Haarle, Daarle, Daarlerveen.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn eigendommen on the go en buiten in goede handen. Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop en een rollator.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

F. van der Velden, Nijverdal (april 2020)