Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Europeesche afsluiten

Geïnteresseerd in zo’n inboedelverzekering van Europeesche? Deze assuradeur levert een ruim aanbod aan woonverzekeringspakketten. Waaronder de inboedel-module. Via deze module dek jij “alle waardevolle eigendommen”. Bijvoorbeeld jouw televisie of inbraakdekking

 • Gemakkelijk online premie berekenen.
 • Grip op je financiële plaatje.
 • Overstappen is zo geregeld.
 • Bepaal zelf samenstelling van de polis.
 • Combineren in een woonverzekering pakket.

Kosten berekenen van jouw Europeesche inboedelverzekering

Denk jij na over de verzekering van Europeesche? In dat geval ben je vanzelfsprekend nieuwsgierig naar de te betalen premie. De vraag is: wat kost een inboedel-dekking van Europeesche? De premie wordt bepaald a.d.v. je eigen omstandigheden. Denk hierbij aan factoren als gezinsgrootte, jouw leeftijd, het eigen risico en welk bedrag je wilt verzekeren. Door de bovenstaande vergelijker begroot je snel de premie per maand voor jou Europeesche inboedelpolis (o.a. in Haarlem, Assen, Peel en Maas en Bodegraven-Reeuwijk).

  1. Vul de filters van de vergelijker in.
  2. Je ziet dan alle dekkingen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.
  3. Pak dan de inboedel-module van Europeesche (indien verkrijgbaar).
  4. Je checkt binnen een paar seconden de kosten per maand.
  5. Tik op de knop ‘bekijken’. Je wordt doorgestuurd naar de aanbieding. Het afsluiten van de polis wijst zich hier vanzelf.

Inboedelschade vanuit huis aanmelden

In deze “online” tijd gaat schade melden erg gemakkelijk. Je zou een afspraak kunnen maken bij een verzekeringskantoor in Brunssum, Delfzijl, Son en Breugel en Gulpen-Wittem, maar ook rechtstreek bij de assuradeur. In de regel kan dat telefonisch (020-651-5253) of via een online schadeformulier op www.europeesche.nl. Online declareren bespaart een hoop tijd. Het kost je slechts een paar minuten, en het gedeclareerde bedrag wordt snel gestort. Dit gaat als volgt:

  1. Meld je aan op de website van de verzekeraar (www.europeesche.nl).
  2. Zoek naar de afdeling ‘online schade’.
  3. Geef duidelijk aan wat de situatie is.
  4. Je kunt hier vaak ook foto- en videomateriaal toevoegen.
  5. Een servicemedewerker gaat nu aan de slag met de claim.
  6. Meestal binnen een week ontvang je een reactie.

Contactmogelijkheden bij Europeesche

Inhoudelijke vragen over de verzekering voor inboedel van Europeesche? Vragen stellen kan telefonisch, en via de website of app. In veel gevallen kan je ook een afspraak maken bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur voor inhoudelijk advies. Vergeet niet: Wij geven nooit advies over polissen van Europeesche. Eventueel vind je deze polissen wel terug in onze adviestool. Hieronder check jij meer contactinformatie voor deze verzekeraar.

 • Website: www.europeesche.nl
 • Email: info@europeesche.nl
 • Telefoonnummer: 020-651-5253
 • Hoofdkantoor: Utrecht
 • Alternatieve maatschappijen: Aon Direct en Verzekeruzelf.nl.