Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Blaricum

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Blaricum (gemeente Blaricum, Noord-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, water. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, Zelf of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. studieboeken en/of een stukke televisie. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Blaricum detecteer je met behulp van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Allianz pakket en/of Klaverblad pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBlaricum
(Net) nummer035 (+3135)
Bewoners Blaricum9622
Postcodegebied1260
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Bladel, inboedelverzekering-Binnenmaas, polis-Beverwijk, verzekeringspakket-Beuningen, Best en verzekeraar-Bernheze
inboedelverzekering-blaricum

Inboedelverzekeringen vergelijken in Blaricum december 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in de woning. Van potten tot en met kampeeruitrusting: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een ding aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot aan Interpolis: er valt veel te kiezen. Premies schommelen tussen €6 en ongeveer €11,75. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als type dekking, waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aegon afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1260), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Blaricum)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van onze tool vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk) of wat te denken van Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit maatschappijen die matchen met jouw wensen. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1260, 1261, 1262, 1272? Bekijk zelf met onze tool alle verzekeraars en vindt de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Blaricum

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €8,25 bij EAG Assuradeuren, Nederlanden van Nu of Turien en Co. Via de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Blaricum.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Blaricum dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je morst wijn over het tapijt van een familielid. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn spullen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een tablet en sportuitrusting.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

T. de Vries, Blaricum (december 2023)