Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Warmond

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Warmond (gemeente Teylingen, Zuid-Holland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, brand, storm, vandalisme. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, FBTO of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. meubilair en/of schade aan computers. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Warmond detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en ook Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteTeylingen
(Regio) nummer071 (+3171)
Inwoners Warmond36013
Postcodegebieden2360
BuurtschappenSassenheim
Naburige plaatsenverzekering-hoogmade, inboedelverzekering-kwintsheul, polis-wateringen, verzekering-voorhout, verzekeringspakket-voorburg en leidschendam
inboedelverzekering-warmond

Inboedelverzekeringen vergelijken in Warmond maart 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle producten in je appartement. Van videorecorder tot en met brommers: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz t/m HEMA: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €9,25 tot ruim €13,5. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: BLG wonen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2360), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Warmond)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of misschien Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2360, 2361, 2362? Bekijk zelf op deze site verzekeringsbedrijven en zoek de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Warmond

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,50 bij EAG Assuradeuren, Polis Direct of Allsecur. Dankzij de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Warmond.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Warmond staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid of: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. Het gemak van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Sassenheim, Voorhout, Warmond.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop of een kinderwagen.

‘Een onbezorgd gevoel

I. Dekker, Warmond (maart 2021)