Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hellouw

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Hellouw (gemeente Neerijnen, Gelderland)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, vandalisme, wateroverlast, brand. Bij bedrijven als Aegon, ZLM of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan horren of wat te denken van een gestolen laptop. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Hellouw sluit je af met behulp van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket en Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNeerijnen
(Regio) nummer0418 (+31418)
Aantal inwoners Hellouw12122
Postcodegebieden4174
BuurtenHaaften
Naburige plaatsenverzekering-herwijnen, inboedelverzekering-oosterwijk, polis-heukelum, verzekering-beesd, verzekeringspakket-deil en enspijk
inboedelverzekering-hellouw

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hellouw november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van uurwerken tot aan brommers: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO tot De Goudse: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €6 tot aan €15,25. De maandelijkse premie komt tot stand door bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, je eigen bijdrage per schade, woonobject, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Reaal november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4174), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Hellouw)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Unigarant Inboedelverzekering of wat te denken van Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw voorwaarden. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4174? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Hellouw

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €10,50 bij ZLM, Lancyr of ANWB. Aan de hand van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hellouw.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Hellouw vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman maar tevens: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Haaften, Waardenburg en Opijnen, Varik en Ophemert.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader of een gehoorapparaat.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

D. van der Meer, Hellouw (november 2023)